close facebook google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin line-arrow-right solid-triangle-right twitter
VACATURES
Bekijk onze real careers in real estate hieronder en solliciteer naar de functie die bij jou past.

Vacatures

Senior Monteur HVAC (40 uur) - Oss

In deze functie werk je op de locatie van MSD te Oss. Als Senior Monteur HVAC werk je aan de conditiestaat en beschikbaarheid van HVAC- en koelinstallaties.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Oss
Referentie nr:#CBBA00283

Senior Technical Supervisor (40 uur) - Enkhuizen

In deze functie werk je op de (productie-)locatie van Syngenta in Enkhuizen. Als Senior Technical Supervisor stuur je het team aan en manage je het technisch beheer en onderhoud op drie locaties.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Enkhuizen
Referentie nr:#CBBA00294

Projectleider

Dit betreft een fulltime functie (40 uur) met standplaats Oss. Je beheert de eigen projecten portfolio en zorgt voor continuïteit hierin. 
Gepubliceerd: vandaag
Oss
Referentie nr:#CBB00340

Senior Monteur Werktuigbouwkunde (40 uur) - Haarlem

In deze functie werk je op de locatie van MSD te Haarlem. Als Senior Monteur Werktuigbouwkunde verricht je beheer- en onderhoudswerkzaamheden aan o.a. CV-installaties en...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Haarlem
Referentie nr:#CBB00274

Monteur Elektrotechniek (40 uur) - De Lier

In deze functie werk je op de locatie van Syngenta De Lier en word je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud aan gebouw- en productie installaties.  
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Zuid-Holland
Referentie nr:#CBT00221
A

Monteur WTB (40 uur) - Oss

In deze functie werk je op de (farmaceutische productie-) locatie van MSD te Oss. Als Monteur WTB verricht je werkzaamheden aan gebouwgebonden werktuigkundige installaties.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Oss
Referentie nr:#CBB00235

Technisch Coördinator (40 uur) - Enkhuizen

In deze functie werk je op de locatie van Syngenta Enkhuizen. Als Technisch Coördinator verzorg je de coördinatie van technische werkzaamheden op drie locaties.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Enkhuizen
Referentie nr:#CBBA00296

Monteur Elektrotechniek - M&R (40 uur) - Enkhuizen

In deze functie werk je op de (productie-)locatie van Syngenta te Enkhuizen en werk je aan gebouwgebonden en productie installaties alsmede de instrumentatie.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Noord-Holland
Referentie nr:#CBB00295

Monteur Elektrotechniek (40 uur) - Oss

In deze functie werk je op de locaties van MSD en Aspen te Oss. Als Monteur Elektrotechniek voer je aanpassingen, wijzigingen en uitbreidingen door aan installaties.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Oss
Referentie nr:#CBB00173
B

Senior Koelmonteur (F-Gassen) (40 uur) - Oss

In deze functie werk je op de locatie van MSD te Oss. Als Senior Koelmonteur zorg je voor een optima forma conditiestaat van onsite koelinstallaties (tot ca. 1 gigawatt).
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Oss
Referentie nr:#CBB00097

Technical Services Manager (40 uur) - Oss

In deze functie werk je op de locatie van MSD te Oss. Als Technical Services Manager ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren, leiden en optimaliseren maintenance processen.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Oss
Referentie nr:#CBB00099
Matchcriteria
CBRE Global Workplace Solutions IFM B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.